Sådan glemmer du ikke katten under juletiden

k4600

Julen er tiden hvor mange er sammen med dem man har kær, og for mange så betyder det også at man rejser spændende steder hen. Nogle gør det altså ved at skrotte gaverne og istedet bruge kvalitets tid med hinanden, så man på den måde ofte får en endnu stærkere og mere mindeværdig gave i form af gode minder og hyggelige stunder med familien. Skønt man på denne måde måske må undvære juletræet eller nogen af de andre hyggelige juletraditioner så er det det hele værd og ofte vil man finde frem til at det vil blive den bedste jul i lang tid.

MEN der er et stort men i denne sammenhæng og det er, at hvis man netop vælger at fejre jul på denne måde, så er der ofte nogle der bliver ladt i stikken – nemlig ens kat. Hvis du har en kat derhjemme så kan du følge disse råd for at undgå at det bliver en træls jul for dit lille husdyr. 

Find ud af hvad din kat fortrækker

Kæledyr som katte er primært derhjemme, og når folk er ude på rejse til arbejde eller ferie. Naturligvis føles katte hovedsageligt mere sikre i dit hjem. Det er territorielt og etableret med hensyn til rutineaspekter. Forladte katte passer sig selv og sådan bør det også være. Det er vigtigt at beholde alt, hvad dit kæledyr har mest lyst til herunder bl.a. mad og lignende. Når du er på ferietur, ville det være ret spændende. Nogle gange er kæledyr ikke tilladt i visse områder, og de er begrænset. Derfor er det bedst at have en perfekt løsning til at rekruttere kattepasseren eller en person, der hovedsageligt elsker katten, fordi han bliver hjemme. Den siddende kunne hovedsageligt føde samt interagere med at observere de vaner, der kan være nyttige for kæledyrene, når du er væk.

Vær forberedt!

Inden du rejser på juletur, skal du skrive en detaljerede instruktion til en kattepasser. Skriv alle instruktionerne baseret på fodring, detaljer om vedligeholdelse af kasser og mange andre. du kan også nemt inkludere legetøjet eller behandle præferencer fra din kat. Du vil blive forbløffet over, at katte kender stemmen fra deres yndlingsfolk. Når du bruger den gammeldags fasttelefon, der har optageren, kan du ringe til katte, og du kan tale med dem. Naturligvis kan optagelser af stemmen også fungere og øger let deres glade humør.

Kilde: 

julesangene.dk

idenyt.dk