Giv dine forældre en sød gave fra katten

k4600

Katte er et fantastisk socialt dyr, og har dine forældre passet din kat flere gange, og bor du hjemme hos dem, så har de sikkert deres helt egen relation til katten. Dyr er en del af familien, og det gælder i høj grad også for katte. De skal også forkæles til jul med ekstra god kattemad – måske lidt and? Og de skal selvfølgelig også have julegaver. Men når man får julegaver, så må man jo traditionen tro også give julegaver. Vil du gerne give dine forældre en julegave fra katten, så kan du her få noget inspiration, der kan hjælpe dig på ved med dit valg af julegave.

Det er tanken, der tæller, når man giver julegaver

Katten får formentlig ikke en megadyr gave fra dine forældre. Men derfor kan det godt være, at i har tradition for, at de giver den en gave. Derfor behøver du ikke at give dine forældre en vanvittig dyr gave, men bare det, at de får noget fra katten, har en symbolsk virkning. Og det er jo det, det hele handler om, når man snakker om gave – at tænke på andre og gøre noget godt for andre.

Julegave

Oplevelsesgave

Hvis dine forældre har passet katten før, så kan du give dem en oplevelsesgave, hvor de kan komme ud og spise sammen. Det er en pæn måde at sige tak for, og så er der også lidt symbolsk i det, da de jo har sørget for, at katten fik mad, mens du ikke var hjemme. En oplevelsesgave kan eksempelvis være en romantisk middag for to, en tur ud at bowle, en tur i biografen eller hvad nu, der plejer at interessere dine forældre.

Personlig gave

En type gave, der altid falder i god jord hos forældre, er fotoalbums og billeder i ramme. Det behøver ikke nødvendigvis at afbillede katten på hver eneste billede, men den bør naturligvis være med på nogle af billederne, hvis fotoalbummet er fra katten. 

Julekort

Lækker gavekurv

”Katten” kan også sammensætte en lækker gavekurv med søde og spændende sager, som dine forældre er vilde med. Denne type gave kan klares for relativt få penge, og så ser det samtidig ud af meget, hvis du bruger lidt tid og kreativitet på at få det til at se fint ud. Køb noget gennemsigtigt folie til at pakke gavekurven ind i og slut af med en fin sløjfe i julens farver. Husk også at skrive et kort fra katten, hvor katten skriver, at den takker for omsorgen eller pasningen og ønsker dine forældre en god jul – det giver et lille ekstra smil på læben.