Hvad er det bedste kviklån?

k4600

Vel, det er et udmærket spørgsmål. Desværre er det ikke så nemt at besvare. Det kommer nemlig meget an på individuelle omstændigheder.

Der findes p.t. mange forskellige former og tilbud på kviklån. Kviklån er forbrugslån. Dvs. du kan låne penge uden at nogen interesserer sig for hvad du vil bruge pengene til. Måske mangler du et par tusinder til en tur til Bali? Eller du vil måske købe en kattekilling med stamtræ til kæresten. 

Private lånydere som står bag de populære kviklån stiller ingen nærgående spørgsmål. Der er heller ingen krav om at du skal stille sikkerheder. Hvis du har sikkerheder med friværdi, så ville det også være bedst for dig at søge om en kredit i banken. Den er som regel billigere end et kviklån. Men en bankkredit er også meget mere bøvlet og sværere at få. 

Især hvis det er en ikke for stor sum penge du vil låne, så kan et kviklån være en god mulighed. 

laks og grønsager

Hvordan finder du så det bedste hurtiglån?

Det er en god ide at bruge en portal til at finde det bedste kviklån. Portaler er uafhængige websider der anmelder produkter. Portaler findes efterhånden for alt mellem himmel og jord. Og det er godt. Fordi portaler gør det meget nemmere for dig at finde de gode tilbud. Der bliver også linket til brugeranmeldelser. 

Disse brugeranmeldelser fortæller oftest mere end de bedste artikler og beskrivelser. Du skal dog læse dem med forbehold. For det ene, kan de købes. Og det sker tit. For det andet, når folk selv laver fejl, vil de nogle gange prøve at give andre skylden. Det kan så være det produkt eller den service de har købt. 

Vær omhyggeligt med at se på låntilbud

Men med lidt omhu, kan du sagtens se hvilke anmeldelser der giver mening, og hvilke ikke. Et produkt der udelukkende får 5 stjerner, skal du se godt efter i sømmene. Når noget lyder for godt til at være sandt, så kan det være fordi det ER for godt til at være sandt. 

Find altid frem til de ikke så gode anmeldelser også og læs dem kritisk. 

pung i tvinge

Du skal også bruge hovedet, også når du ser på køkkenudstyr

Er du en af dem der elsker at lave mad selv, så har du også brug for køkkenudstyr. Også det kan du finde portaler til. Du kan spare masser af penge ved at købe køkkenudstyr online. Men du kan ikke tage det i hænderne, inden du køber det. Og det kan godt være lidt en forhindring, når du vil købe noget grej til køkkenet. 

Derfor er det godt med en portal, og med brugeranmeldelser fra andre. Husk at du også altid har 14 dages fortrydelsesret når du køber noget online.