• Home
  • /
  • Om katklub.dk

Hvem er vi?

Hos Katklub elsker vi katte – og vi kan ikke få nok. Vi ejer selv katte og er opvokset med katte, og vi har derfor et helt livs erfaring med livet med kat. Vi føler os derfor også klædt rigtigt godt på til at guide dig, der enten overvejer at købe kat, eller som har gode spørgsmål om livet med kat.

Overvejer du at få kat?

I så fald kan vi kun bifalde det. At have en kat er helt fantastisk for både den enlige, der bor alene og for familien med børn. Katte knytter sig hurtigt til deres ejere og er utroligt loyale dyr. Du vil få bunker med kærlighed og uendelige mængder nus og hygge, når du anskaffer dig en kat. Det er utroligt kærlige dyr, men det er også et dyr med sin egen vilje og sit helt eget sind.

Står du med valget mellem en kat og en hund, skal du se på, hvordan din dagligdag ser ud. En hund kræver nemlig masser af motion og opmærksomhed, og den kan således ikke være alene hjemme i lang tid af gangen. En kat er anderledes selvstændig og uafhængig, og her kan du med god samvittighed tage overarbejde på kontoret, for katten skal nok klare sig derhjemme alene. Har du en travl hverdag, eller har du et job, der kaster lange arbejdsdage af sig, vil en kat være at anbefale som husdyr.

Og det er netop derfor, vi elsker katte her hos Katklub. Katten er i vidt omfang uafhængig af dig, og du er således ikke bundet på samme måde, som med mange andre kæledyr. Du skal dog ikke tage fejl af, at katten vil overhælde dig med kærlighed – også selvom du ikke er meget hjemme.

Hvad skriver vi om her på siden

Når du harr klikket ind på denne side, er det højst sandsynligt, fordi du selv er noget af en kattefan. Og så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi skriver nemlig om alt, hvad der har med katte at gøre. Vi svarer også gerne på spørgsmål fra andre katteglade mennesker, og vi vil i det hele taget gerne skabe et fællesskab for os, der er glade for og har kat.

Her på siden giver vi gode råd til, hvordan du bedst forbereder dit hjem på at få kat, hvordan du kan rejse med (og uden) din kat, og hvordan du lærer din kat og din hund at blive hinandens bedste venner. Vi giver dig også gode råd om, hvilke katte der passer bedst til børnefamilien, og hvilke katte der fungerer godt i små lejligheder.

Med andre ord: Vi skriver om alle emner inden for katteverdenen, og det er vores ydmyge håb, at denne side vil blive til go-to-sted, når du har spørgsmål om katte, eller blot gerne vil dele ud, hvis du har gjort dig nogle geniale erfaringer. Vi deler gerne din tips og tricks med alle vores andre læsere, så vi sammen kan skabe et dejlig fællesskab omkring det at have kat.

 

Kattens bedste ven

Her på siden skriver vi ikke blot om katte, men også kattens bedste ven.

Gå på opdagelse

Mangler du et sjovt tip eller trick til din kat, kan du på vores blog finde massere af gode forslag til underholdning med din kat. 

Er din kat blevet doven?

Er der ikke så meget gang i din kat som da den var ung. Se hvordan din kat kan få motion på vores blog.