Sådan indretter du dit hjem, når du har kat

k4600

De fleste, der har kat, de ved, at det er sjældent, at de gider ligge og sove i en kurv, som er beregnet til katte. Ofte finder de en tilfældig kasse eller et tæppe i sofaen, som de hellere vil sove i eller på. Når man har kat i huset, i sær en killing, så er det en god ide at gemme ledninger og andre ting væk, som ikke må gå i stykker. Katte har det med at lege med alt muligt, som de helst ikke må få poterne i. De har det også med at kradse i ting, som de ikke må kradse i.

Kat og skål

Katte er taknemmelige dyr

I stedet for at gå ud og købe en dyr kurv i en dyrehandler, så kan man i stedet for købe et blødt tæppe, som ens kat kan ligge på. Ofte gider de ikke bruge den kurv, som man køber til dem. Man kan derfor lige så godt lade hver med at købe en dyr kurv. En kurv beregnet til dyr kan ofte være meget dyre. 

Nogen gange skal der ikke andet end et tæppe til før, at ens kat er glad. Man kan også købe en fletkurv eller en trækasse, hvor man kan lægge et tæppe i.

Ofte er det sådan nogle ting, som ens kat alligevel vil lægge sig i.

Katte er nogle taknemmelige dyr. Det kræver ikke så meget for at gøre dem glade og taknemmelige.

Kat og computer

Gem ledninger væk

Når man får en kat i huset, så er det en god ide at gemme ting væk, som man ikke ønsker, der skal kradses i eller leges med.

Der kan man fx bruge nogle fletkurve med låg på, hvor man kan gemme ting ned i, som ikke må gå i stykker som fx ladere til ens mobil eller til ens ipad.

Man kan også have en lille kasse med låg, hvor man lægger ens Ipad ned i, når man ikke bruger den. Sådan undgår man at ens kat kradser i etuiet på ens Ipad. Hvis man selvfølgelig har et etui på ens Ipad.

Hos by Hornsleth har de alt hvad, man skal bruge for at indrette ens hjem. De har i sær nogle gode ting, som man kan bruge til ens kat såsom tæpper og kurve.

De har også et stort udvalg af kasser og kurve, hvor man kan gemme ens opladere og andre ting væk i, så ens kat ikke leger med tingene.