Funderer du over hvad din kat laver derhjemme; imens du er på arbejde?

k4600

Overvågningskameraer der er skræddersyet til at holde øje med dine kæledyr/katte kan give dig både svar, tryghed og ro. Med indendørs overvågning kan du live, se hvad der foregår i hjemmet uden at du behøver tage stilling til diverse love og regler. Man må nemlig altid installere overvågning i sit eget hjem, uden at det skal ansøges om tilladelse. 

Denne type af digitale kameraer der er tilpasset husdyr kan mange gange nemt kobles op til din smartphone eller tablet. Og fås med bevægelsessensorer, night vision, tovejskommunikation samt optagelsesmuligheder. Det er dit behov og dit budget der bestemmer kvaliteten på selve overvågningssystemet så kan du nemt overvåge din kat på farten.

overvågning

Hvad er prisen på simpel kæledyrsovervågning, hvor man kan holde øje igennem sin smartphone?

Med lavt budget kan du med simpel overvågning føle dig rolig på arbejde, og live se hvordan din/dine katte har det, imens du beskæftiger dig med dagligdagens “to do´s”, direkte på din telefon. På markedet findes der i dag overvågning til husdyr du selv kan købe og nemt sætte op fra ca. 990 dk. Der findes også mere avancerede systemer med både indendørs og udendørs digital kameraer der tåler vind og vejr året rundt fra ca. 1499 dk. og opad. Disse systemer kræver mange gange en installation af TVO -ekspert eller autoriseret elektriker

Med overvågning kan du også minimere risikoen for indbrud, overvågning forhindre mange gange indbrud præventivt. Data kan også bruges som beviser ved ulovligt indtræng, imens du holder øje med hjemmet og husdyrene. Hvis du bor i Storkøbenhavn kan du f.eks. bruge Norh låsesmed på Amager til både installation og vejledning af følgende; Denne låsesmed ville også i samme omgang kunne gennemgå dine låse samt opsætte en elektronisk kattelem hvis der er behov for det og integrere kattelemmen med låsemekanismerne i resten af huset.