En kat har ikke brug for en toilettaske

k4600

Katte er berømte for deres renlighed og udførlig soignering. Det gør de ved at slikke sig selv rene, og der er ikke tilfredse før pelsen skinner. Katte er også sociale og soignerer hinanden lige så grundige. Din kat vil nok også gøre dig denne vennetjeneste, hvis den mener at du trænger til et bad. 

At slikke sig ren, er ikke ligefrem vores idealforestilling af renhed. Men for katten er det den bedste option. Kattens tunge er som sandpapir og en meget effektiv børste. På den måde kan den også befri sig for parasitter som lopper og flåter. 

Vi til gengæld, har et hav af sofistikerede teknikker og hjælpemidler til soignering. Men selv vi mennesker er nødt til at strække os efter loftet. Ørkenfolk fx har traditionelt vasket sig med sand, når vand ikke stod til rådighed. 

kat slikker pote

Toilettasker til ham der elsker god stil

En toilettaske er helt uundværlig når du er på rejse. Det er den perfekte måde at medbringe alt det du har brug for til soignering: barbergrej, tandbørste, ansigtscreme, shampoo etc. Det er en god strategi, altid at have en pakket toilettaske parat. Hvis du fx skal overnatte hos kæresten, eller tage på weekend- eller ferietur, behøver du kun snuppe din toilettaske, og så er du klar. 

Toilettasker til herrer kan være kedelige. Men der findes også mange gode og stilfulde modeller. Det kan godt betale sig at investere lidt i kvalitet, når du køber en toilettaske. En billig og grim toilettaske giver kæresten ikke et godt indtryk. En toilettaske skal også være funktionel. Den skal holde tæt, hvis der fx løber noget ud.  Og så skal den være nem at gøre ren. Ja, og hvis den oven i købet også er stilfuld, så er den perfekt. 

ung mand i poloskjorte

Også når du skal til fitness er toilettasken uundværlig

Hvis du træner i et fitnesscenter har du også brug for din toilettaske. Hver træning bør afsluttes med et brusebad fulgt af grundig soignering. Det er den perfekte afslutning på en trænings session. Men der findes en måde hvordan du alligevel kan undvære toilettasken til træning:

Anskaf dig et løbebånd. Med et løbebånd kan du træne meget effektivt derhjemme. Du sparer også en masse tid når du kan træne på dine egne præmisser. Løbebånd træning er også god for ryggen og skåner dine knæ og ankler. 

Noget af det bedste ved et løbebånd er, at du både står oprejst og kan have hænderne frie. Det betyder at du også kan lave andre ting mens du træner. Fx kan du udmærket binge på Netflix, mens du træner. Var der nogen der sagde ”multitasking”?