Pas på dine strømper og dine kæledyr

k4600

Når det kommer til strømper, så er der en helt masse muligheder der appellerer til ethvert ønske eller lejlighed. Men nu hvor det er så råkoldt i disse tider, kan det være rigtig behageligt at have noget på fødderne som hjælper med varmen. Afhængig af dine præferencer, kan du købe strømper i diverse længder, tykkelser, designs og mere. Måske vil du gerne have et par strømper i stærke farver med mange forskellige mønstre. Eller noget hyggeligt der minder lidt om vinteren. Måske foretrækker du noget mere neutralt. Måske vil du gerne have strømper der kun er i en bestemt farve. Det kan være at du er interesseret i billige sorte strømper som kan købes hos adskillige forhandlere landet over. 

Kat

Strømper i hjemmet

Hvis det er at du for eksempel gerne vil have strømper med noget farve, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Du har måske kendskab til at strømper i lyse farver hurtigt kan blive rigtig beskidte. Og der derfor skal noget smart tænkning til for at få dem rene igen. Det er næsten blevet en stående joke når det kommer til hvide strømper. Men sorte strømper kan også godt blive hurtigt beskidte. En typisk måde hvorpå det hurtigt kan ske er hvis du ejer et kæledyr. Det er specielt tydeligt hvis du har en hund for eksempel med lys pels som fælder meget. Dertil kommer der måske en hundeseng som skal gøres rent indimellem. Det lan være en nem affære men det kan dog være at du skal vaske dine sokker bagefter. Både katte og hunde har nemlig en tyk vinterpels som de fælder mere af om vinteren. Det kan være besværligt når man går hjemme med strømper på. 

Kæledyr med pels

Hvad du kan gøre for at holde dine strømper rene når du har kæledyr

Forskellige typer af strømper kræver forskellige metoder af rengøring men typisk bruges vaskemaskinen. Pels og hår kan være svært at fjerne fra dine møbler, tøj og mere. Men det er også et problem for din vaskemaskine. Pels kan samle sig i klumper og sætte sig fast i dit vasketøj og det indvendige af din vaskemaskine. Dette kan gøre det svært for vand at dræne når der vaskes. Samtidig kommer det også til at belaste dit VVS. Det, du kan gøre for at forhindre dette er at børste dit kæledyr. Det er en god ide at børste det ofte. Derved kan du også skaffe dig en fnugruller for at fjerne det værste hår. Efter dette, kan du prøve at smide tøjet i tørretumbleren i 10 minutter på lav varme. Vand får hår til at klistre hvorved varmen løsner det. Derefter er det bare om at få det vasket.