Gør dit liv med katte lettere med disse DIY-idéer

k4600

Kan du godt lide at være kreativ, og har du samtidig en kat? Så kan du med forskellige DIY-idéer gøre dit liv med katte langt lettere og mere sjovt. Det kan være, at du finder det afstressende at kreere dine egne ting, og det kan være rart at kunne give disse ting til personer eller dyr, du holder af. Du kan for eksempel lave din egen hjemmelavede kurv til din kat, så den får en tryg base, eller du kan kreere hjemmelavet legetøj til din kat, som du kan give i julegave. 

Mulighederne er mange og kun din fantasi sætter grænser. Læs med i denne artikel, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan gøre livet med kat lettere med disse DIY-idéer.

barn_DIY

Lav en hjemmelavet kurv til din kat

Nogle mennesker tror, at det kun er hunde, der har brug for en kurv at sove i. Det kan være, at flere forestiller sig, at katte bedre kan klare sig selv. Men det er vigtigt at vide, at katte også har brug for at have en fast base i hjemmet. På denne måde giver du din kat et sted at kravle hen, hvor den kan føle sig helt tryg og afslappet.

Hvis du er interesseret i at lave en kurv til din kat, er det vigtigt, at du laver kurven i et holdbart materiale. Du skal derfor først og fremmest vurdere, hvilket materiale, du vil bruge til din kattekurv. Det er nemlig en kurv, der skal kunne holde til at blive brugt hyppigt. Du kan for eksempel vælge at finde et kursus, hvor man kan lære at flette sine egne kurve. Hvis du fletter en kurv med nogle forholdsvis tykke grene, kan du nemlig næsten være sikker på, at du skaber en holdbar kurv. Når kurven er færdig, kan du vælge at lægge et tæppe ned i den, så din kat kan have det blødt og behageligt. 

strikketoej

Giv din kat hjemmelavet legetøj i julegave

Der findes mange flere DIY-idéer end blot en hjemmelavet kattekurv. Måske er din kat meget legesyg, og hvis dette gør sig gældende, kan en anden god DIY-idé være at kreere dit eget legetøj til din kat. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan for eksempel søge på nettet for at finde inspiration. Du kan for eksempel besøge fynsketidende.dk for at undersøge, om du kan finde inspiration på denne side.Det kan være, at du er glad for at sy, og her ville det være en oplagt idé at sy en bamse til din kat. Du kan også vælge sy en lille dims ind i bamsen, der kan sige en lyd, hver gang din kat leger med den. Dette vil katten helt sikkert synes er sjovt.