De skønneste kattebilleder

k4600

Du tager sikkert en masse vidunderlige billeder af din kat. Der er så mange skønne situationer, hvor katten tager sig særligt nuttet eller særligt imponerende ud. Mange af dem bliver fotograferet, fordi din kat bare er så helt speciel.

Du har nok de fleste af billederne på din telefon, for det er typisk den, man lige har ved hånden, når situationen skal foreviges. Det er jo egentlig en skam, at billederne bare ligger der og kun sjældent bliver kigget på. Det kunne du lave om på.

lille killing

Se dine kattebilleder oftere

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne nyde nogle af dine mange pletskud af katten noget oftere? Det kan du komme til at gøre på forskellige måder.

Du kan få overført nogle af de allerbedste fotos af katten til papir. Du kan også eventuelt få forstørret nogle af dem. Disse papirbilleder kan du så sætte i en ramme. Enten hver for sig eller som en hel collage, hvor du har mange skønne billeder på.

Du kan også sætte en række af billederne i en digital fotoramme, som kan vise skiftende billeder af katten. Så står den fremme på et centralt sted i hjemmet, hvorfra du kan nyde de mange billeder.

killing

Papirbillederne kan også sættes op på køleskabet eller på en anden metaloverflade. I den forbindelse er det en meget fornuftigt, hvis du sætter dine yndlingsbilleder af din kat ind i nogle magnetlommer, så billedet bliver beskyttet af klart plast og stadig kan sidde på køleskabet. Det er praktisk i et køkken.

Nyd de bedste billeder af din kat

En killing bliver meget hurtig ungkat og voksen. Derfor er det vigtigt, at du når at tage nogle gode billeder af den, inden den bliver helt voksen. Det giver nu nok sig selv, da den slet ikke er til at stå for. De bedste af disse killingebilleder kan du for eksempel gemme på papir eller på den digitale billedramme, sådan at du altid har dem at kigge på.

Da perioden er så kort, så er det rart at have nogle billeder, der kan styrke din hukommelse. Du kan jo lave en dejlig collage, som viser katten i dens forskellige aldre og i forskellige situationer. Hvis din kat også har adgang til en have, så vil der nok være nogle gode motiver at hente derudefra.

Nyd din kat, og nyd også at se på nogle af de mange dejlige billeder af den, som du har taget.