Sådan afholder du en kattevenlig polterabend

k4600

At skulle giftes er en helt særlig begivenhed. Der findes absolut intet, der er lige så specielt som et bryllup og det efterfølgende ægteskab. Man fejrer, at man har fundet et menneske, som man har lyst til at dele resten af sit liv med, og en sådan begivenhed bør indeholde både fest og farver. Dette indebærer selvfølgelig også en sjov polterabend, hvor den sidste aften som singler fejres med en masse sjov og ballade. Hvis en eller begge parter har kæledyr, kan der være forskellige ting, man bør være opmærksom på i forbindelse med festlighederne.

fest og skål

Fest og farver

Som sagt er et bryllup noget helt specielt. Det er ikke blot en dag i kærlighedens tegn, men det er også en dag, som sikkert byder på overraskelser, sjov og en masse dans. Det perfekte bryllup indledes med fantastiske polterabender for henholdsvis brudgommen og bruden, og aftenen planlægges oftest af vennerne. I forbindelse med en polterabend er der massevis af traditioner og ritualer, som udføres, og mon ikke du har set folk med sjove masker, kostumer og skærfer på før? Man kan let få fat i dette tilbehør på nettet eller i forskellige butikker, og heldigvis koster rekvisitterne ikke en masse. Det er selvfølgelig også vigtigt at huske på, at det vigtigste trods alt er gæsterne og den gode stemning. Dernæst kan man fokusere på alle detaljerne og på, hvordan man har tænkt sig at afholde festen. Skal den foregå ude i haven, eller skal man måske på pubcrawl rundt i byen? Hvilke lege skal der leges, og hvordan overrasker vi bruden eller brudgommen bedst muligt? Alt dette er spørgsmål, der kan være gode at gøre sig overvejelser om.

 polterabend

Kæledyr

Mange kærestepar har kæledyr nutildags, og disse skal man selvfølgelig have med i baghovedet, når man planlægger både en polterabend og et bryllup. Nogle dyr bryder sig nemlig ikke om en masse larm, eller bliver måske nervøse, når der er mange mennesker rundt omkring dem. Selvom for eksempel en kat er rimelig let at passe, så skal man huske på at holde en fest, der trods alt er kattevenlig. Det kan man let gøre, ved at sørge for, at støjniveauet ikke går over gevinst. Ligeså kan det være en god idé at afskærme ens kat fra resten af festen, så den ikke bliver nervøs af de mange mennesker. Man kan altså sørge for, at holde visse døre lukkede for gæsterne, så ens kat har et sted, der kun er dennes, mens den også har nok plads til at slappe af i. Hvis dette ikke er muligt, og man har ressourcerne til det, kan man med fordel aflevere ens kat hos en ven eller veninde i et par timer. Man kan også aflevere den i en kennel, hvis dette er en mulighed. Samtidig er det værd at nævne, at nogle katte selvfølgelig slet ikke har noget problem med fremmede i huset, og i så fald behøver man selvfølgelig ikke at tage så meget hensyn. Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt at nyde sin polterabend fuldt ud!