Sådan gør du din kat til en superstjerne på nettet

k4600

Du elsker selvfølgelig din kat. Men har du nogensinde spekuleret over om ikke resten af verden vil have det på samme måde? Hvis svaret er ja, så er du bestemt ikke den eneste. Hvis du tager et kig på de sociale medier og YouTube, så vil du nemlig opdage en stærk tilstedeværelse af kattefamiliens diverse medlemmer. Faktisk er katte så populære på nettet, at mange folk oven i købet tjener penge på deres katte. 

Penge og indtjening

Instagram

Instagram er som bekendt et af de mest populære social medieplatforme (kun overgået af storebroren fra Facebook), hvor man kan oprette en brugerprofil til at dele billeder med ens følgere. Og fordi Instagram har adskillige hundrede millioner brugere på verdensplan, så er denne medieplatform helt perfekt til at gøre din kat til en superstjerne. 

En ekstra indtægtskilde

For at få din kats Instagram profil til at skille sig ud fra mængden, så er det først og fremmest vigtigt at du får taget nogle rigtigt gode fotos af din kat. Gode fotos gør nemlig forskellen på om du har 100 følgere eller 100,000. Men der hvor det bliver rigtigt interessant er, når du først rammer omtrent 30,000 følgere. For når du rammer dette magiske nummer, så vil du opdage at du nu vil blive kontaktet uopfordret af diverse firmaer – der alle ønsker at markedsføre deres produkter via din kats profil. Du indgår med andre ord et økonomisk samarbejde med disse virksomheder.

YouTube

YouTube er et fantastisk sted at dele indhold med andre på. Uanset om det drejer sig om kobberbryllupper, diverse tutorials eller blot sjove videoer af din kat. YouTube fungerer på stort set samme måde som Instagram, hvis man ønsker at tjene ekstra penge på din nuttede kat. Dog vil der selvfølgelig ikke være tale om billeder, men i stedet videooptagelser. 

Katte og husdyr

Sponsoraftaler 

Når dette så er sagt, så byder YouTube på en anden – og mere lukrativ – måde at skabe omsætning på din kats videoer. Hvis din kats YouTube kanal bliver populær, så vil du på samme måde blive kontaktet af firmaer der ønsker at samarbejde med dig. I dette tilfælde vil dette typisk forgå som en sponsoraftale, hvor det pågældende firmas produkter diskret nævnes i videoerne. For at læse lidt mere om de mange muligheder på de sociale medier, så anbefales det at du afslutter din læsning ved at klikke dig videre til denne side, hvor du kan blive meget klogere på SoMe og nyheder inden for emnet.