Derfor skal du anskaffe dig en kat

k4600

Hunden bliver ofte nævnt som menneskets bedste ven med fire ben – når altså ikke, der er tale om sofaen. Men i det udsagn bliver katten glemt, hvilket skyldes, at katte er af en lidt anden natur end hunden. Dog er katte også et kæledyr, der er meget populært og mindst ligeså elsket af katteejeren, som hunden er af hundeejeren.

Hvis du har stået og overvejet, om du skal købe en kat, så er svaret ja. Det kan kun anbefales. Og hvis du endnu ikke er overbevist, så får du den fulde guide til, hvorfor du skal købe en kat – og det kan kun gå for langsomt.

lyserød hjerte manicure

Katten er billigere at have end en hund

En kat koster ikke nødvendigvis lige så meget som en hund, fordi katten næsten kan klare sig kun med lidt kattemad og kærlighed. Det kan ofte være en fordel men et kradsetræ, men så er det også ved at være det, som katten i virkeligheden kræver, hvilket ikke er meget.

Derfor vil du altså ikke have en lige så stor månedlig udgift og dermed har du stadig råd til dine andre interesser. Du kan altså sagtens pleje din sans for indretning og købe lamper til Black Friday, hvis du har lyst, og faktisk, så er der mange dekorative ting til katte, så du kan bruge de førnævnte lamper til at indrette et lille kattehjørne.

katten i sin stol

Katten er sin egen 

Mange katte er tilbageholdne og passer stort set sig selv – det vil sige, når altså ikke de er i deres opmærksomhedskrævende, legesyge og kærlige humør, hvis de kræver alt din opmærksomhed, og du absolut ingen mulighed har for at overse katten. Men dette er alt sammen en del af charmen.

Netop fordi katte er tilbageholdne, så passer de i høj grad sig selv – især hvis du har en kattelem, så din kat kan bevæge sig frit. Hvis dette er tilfældet, så er du ikke begrænset af din kat, fordi den ikke kræver, at du sørger for pasning til den, hvis du blot er væk en dag eller to. Sørg blot for mad i madskålen, og så klarer katten sig selv.

Og fordi katten er så selvstændig og passer sig selv i så høj en grad, så er der også tid til, at du gør det samme og måske kan katte i virkeligheden inspirere dig til at tage dig noget mere af dig selv. Katten plejer sin pels og på samme måde kan du passe dit ydre ved at ordne dine negle. Du kan nemt bestille tid hos https://gellacknegle.dk/ uden dårlig samvittighed, fordi din kat ville gøre det samme, hvis altså den havde muligheden.