Forkæl kattekongen i dit hjem

k4600

Har du en indekat og er arbejder du ude hver dag, så må du forkæle dit lille kæledyr med en lækker legeplads, der kan give motion og underholdning hele dagen, mens han slænger sig, nyder sit katteliv og venter på at du kommer hjem og forkæler ham lidt mere.

Her er to løsninger, der vil give din kat mange timers underholdning:

Kat i kattehængekøje

1. DIY 

Hvis du er lidt fix på fingrene, så kræver det ikke den stor spidsfindighed at lade dig inspirere og lave bogreolen eller hylderne i stuen om til en kattevæg med mulighed for at lege og klatre hele dagen mens du er på arbejde. Der er rigtig mange muligheder for at finde inspiration til alt fra hængekøjer til rutsjebaner og klatrereb.

Det handler mest om at lave en løsning, der giver din kat den samme motion og underholdning, som den ville finde udendørs, hvis det var en udekat.

Kat i indendørs klatretræ

2. Bestil på nettet

Du kan også finde gode og spændende løsninger på nettet – både dem, der er lavet til at bestille direkte og dem, der kan specialfremstilles efter dine ønsker og mål. 

Du har altså muligheden for at lave et væg, der giver din motion og sørger for at den ikke kommer til at kede sig i løbet af dagen. 

Det kan være, at det er en dyr løsning, men det er en investering i fremtiden for både dig og katten. Det betyder, at du kan tage på arbejde med god samvittighed, fordi din kan har masser af muligheder for at lege og hygge sig – men det er også en investering i dit hjem, fordi det vil sørge for, at dine møbler ikke bliver kradset op eller helt ødelagt, når katten keder sig.

Er du klar til at investere i noget seriøs forkælelse til din kat, men er pengene ikke lige på kontoen, så kan du ansøge om et strakslån og have pengene på kontoen i løbet af ganske kort tid. Ansøg i dag og gør noget fantastisk for din kattekammerat.