Få tid til hinanden selvom I har kat

k4600

Man skulle ikke tro det, men det at få et kæledyr kan faktisk nogle gange være en lidt større opgave. Alt afhængig af hvor selskabelig katten er af natur, så kan det nogle gange føles som om man har adopteret et lille barn, som man skal nusse om og passe på. Men derfor skal dig og din partner jo ikke glemme hinanden og det er vigtigt, at I stadig finder tid til bare at være jer to.

 

Beskæftig katten med noget andet

Katte har som regel altid er eller andet form for legetøj, som de holder ekstra meget af og kan få mange sjove stunder til at gå med. Eller måske elsker de at hænge ud i en dejlig solplet og så er det bare med at hive lidt op i gardinerne, så de kan sove i et par timer.

killing

Husk at lukke døren efter jer, når i går ind i soveværelset, så katten ikke følger efter og afbryder jeg midt under jeres egen leg. I kunne med fordel hive jeres eget sexlegetøj frem, så i kan få en rigtig sjov stund med hinanden, imens katten er beskæftiget i det andet rum. Mennesker i alle størrelser samt dyr har brug for lidt legetøj, om end det tager en noget forskellig form.

 

En ældre mis

Når katte bliver lidt ældre så skal de som regel tages af på en lidt anderledes måde end før. De kan være lidt langsommere, sove lidt mere end før og måske have diverse kvaler og skavanker, som de har samlet op gennem deres liv. Når katten bliver gammel får den altså nogle lidt andre behov end tidligere og man må blandt andet ud og købe en anden slags foder end man har gjort til den før eller købe nogle bløde tæpper, som den kan ligge i på den yndlingsplads oppe i vindueskarmen.

Vi mennesker er lidt på samme måder. Når vi bliver ældre, så ændrer tingene sig også får vores kroppe og vi må også til at finde på andre teknikker og købe nogle lidt andre ting, så vi kan få hjælp til at gøre det vi altid har gjort. Glidecreme er én af de ting.

katte

Langt de fleste kvinder har det med at blive tørre forneden, når de er gået i overgangsalderen, og glidecreme kan være en rigtig god løsning, så du og din partner stadig kan nyde hinanden, som i altid har gjort.