Skab trivsel for din kat med få, hurtige indretningstiltag

k4600

Vi mennesker elsker vores kæledyr, og en kat er bare noget helt specielt. Alle katte har deres helt egen personlighed, og de går deres egne veje, uanset hvad vi gerne vil have dem til. Derfor er der selvfølgelig også stor forskel på, hvilken slags indretning der gavner den enkelte kat. Hvis din kat elsker at dovne, har de måske ikke ligefrem brug for en klatrevæg.

Dog er der et par ting, som alle katte elsker, så dem kan du trygt integrere uanset hvad – selv før katten flytter ind. Læs med her, og bliv klogere.

Kat

Disse ting vil din kat elske at have derhjemme

  • En hyggelig hule: Katte elsker huler, og de elsker at gemme sig. Derfor er en hule et oplagt valg at integrere som en del af stuen. Din kat stille ikke så store kriterier for, hvordan den skal se ud, så det bestemmer du egentlig selv. Det kan både være en papkasse, et lille træhus eller noget helt tredje.
  • Et lammeskindstæppe: En kat er som bekendt et rovdyr af natur, så den har bestemt ikke noget imod dyreskind i hjemmet. Med et lammeskind kan din kat virkelig hygge sig og putte sig godt ind. De færreste katte kan modstå et dejligt tæppe, og et lammeskind er både blødt og pænt at have liggende. Så køb et lammeskind billigt, og glæd din firbenede ven. 
  • En frodig hæk: Som sagt elsker katte at gemme sig. Herudover kan de også finde på at sætte sig de mærkeligste steder, og derfor er det en dårlig ide at have hegn med spise overflader, hvis du er katteejer. Det er langt bedre med en flot, tyk hæk at gemme sig i. Din kat vil elske at holde øje inde fra hækken, og samtidig ser haven bare lidt bedre ud med en frisk færdig hæk, som kan afgrænse den. 
  • busk