Et par anderledes ferieidéer, hvor du kan have katten med

k4600

At rejse er som bekendt at leve, men som katteejer har man ofte ikke lyst til at efterlade sin kat hos et internat. Den gode nyhed er, at det behøver du faktisk heller ikke. Prøv f.eks. bare at se disse anderledes ferieidéer, der oven i købet i visse tilfælde er tillader at du tager din kat med dig.

cykelferie

Yogaferie

Hvis du er glad for at dyrke Yoga, så har vi her den perfekte ferie til dig. Hvad med at prøve en Yogaferie? Der findes i dag rigtig mange smukke og enestående turistmål, der er specielt tilegnet Yogaelskere; og da disse oftest er placeret i naturskønne omgivelser, så vil der typisk ikke være problemer med at tage sin kat med sig på denne type ferie. En Yogaferie koster dog mere, hvis du ønsker at tage katten med dig, men man kan altid vælge at låne et mindre beløb til at få dækket udgifterne til opholdet og ens kat.

Ferie i sportens tegn

Hvis du hører til de mange danskere der elsker sport, så ville det være en oplagt idé at kombinere din ferie med din lidenskab. Hvad med at køre i sporene på alle dine Tour de France helte med en dejlig cykelferie gennem vinlandet? Hvis du nu ikke har pengene til det rette udstyr, så kan dette dog nemt klares med et mindre lån. Du skal blot sørge for at kunne klare dine månedlige afdrag. Og det gode ved en cykelferie er, at du endda kan have katten med dig i en kurv eller anhænger. Du skal dog blot sørge for, at din kat har det rette temperament til dette, idet det ellers kan blive den rene tortur for jer begge to.

frivillig

Frivillig ferie

Sidst men ikke mindst har man de seneste år kunne se en stigende ferietendens, der går ud på at tage af sted som frivillig til et land i den tredje verden. Ved at vælge denne type ferie vil du typisk komme til at arbejde indenfor undervisning i fattige områder, hvor der er stor mangel på uddannelse. F.eks. er andeslandet Peru de senere år blevet en magnet for denne type turisme. Og som en ekstra fjer i hatten, så bugner Peru faktisk med katte, så hvorfor ikke også overveje at adoptere en af de mange herreløse killinger eller voksne katte. På denne måde redder du jo også et liv – såfremt du får den tjekket af en dyrlæge inden hjemrejsen.