Julegaver til hele familien

k4600

Savner du inspiration til årets julegaver – Eller har du en række andre begivenheder i kalenderen, der kræver den perfekte gave? Det kan være svært at bibeholde kreativiteten hele julen, særligt hvis du skal købe mange gaver. Her finder du en kort guide til familiens gaver. 

gamer

Gaver til katten

Julen er hjerternes fest, så hvorfor skal vores kæledyr ikke også mærke til den søde juletid? Katte kan selvfølgelig ikke skrive ønskelister, så du har frie tøjler til at finde på en gave, som du tror at din kat eller et andet kæledyr vil elske.

Populære gaveidéer til katten er godbidder, madskåle eller sjovt legetøj, som har en lang levetid. Savner du inspiration til kæledyrets julegave, er der altid hjælp at hente hos dyrehandleren. Også mange supermarkeder er begyndt at handle et bredt sortiment af tilbehør til katte og andre kæledyr. 

En gave til din kat kan også være en gave til dig. En ny kattebakke eller lugtfjerner er en sjov og anderledes gave, der bestemt gør dit liv som katteejer nemmere.

Gaver til teenageren

Hvis du har en teenager i familien, er der mange gode muligheder for spændende julegaver. Et af de helt store hits for familiens teenagere er gamer udstyr. En gave kan f.eks. være et gamer skrivebord, der både har plads til skærm, mus, tastatur og alt det andet udstyr der følger med, når man bruger mange timer foran computeren.

En anden gaveidé kan også være en behagelig stol, der støtter den ergonomisk korrekte position, når din teenager spiller. Så undgår han eller hun skader. 

Mange teenagere bliver også glade for et tilskud til nyt tøj i klædeskabet, gavekort til oplevelser eller spændende nye dufte. 

sandkasse

Gaver til de yngste

Selvom vores gaveforslag til teenageren indeholder en del gaming udstyr, er det også vigtigt at komme udenfor. Det gælder store som små. Derfor kan du trygt bevæge dig over i udendørsafdelingen, hvis familiens mindste skal have en gave, der er garanteret at sprede store smil.

Gaver til de yngste behøver nemlig ikke være legetøj. Hvorfor ikke overraske hele familien med en sandkasse? Så kan bygge den selv eller købe en færdig sandkasse. Du behøver heller ikke at bo ved stranden, for at fylde den op. Læs mere om hvordan du finder sand til sandkassen, samt hvordan du vælger den rigtige type af sand.

Pift gaven op med skovle, spande og sjove forme, der giver timevis af leg udendørs.

Andre gode gaver til de yngste kan være bolde eller spil, som familien sammen kan nyde i det fri. Det kan f. eks være stangtennis eller vikingespil, som I sammen kan få mange gode oplevelser med.