Lav det herligste kattevenlige hjem

k4600

Har du en kat? En kat, som du elsker? Men har du så sørget for at dig og din kat har det bedste hjem? Gør du nok for din kat? Har du lavet kattens hjem til et kattevenligt hjem? Kan den få lov til at udfolde sig, som den har brug for? Katte er jo ikke husdyr i den samme forstand, som for eksempel hunde. De har brug for at kunne forlade hjemmet og udfolde sig overalt, de nu føler for. Kan din kat gøre det inde i dit hjem? Hvis den ikke kan, er det måske på tide til at genoverveje, hvordan dit hjem er designet.

Kat og hund

Praktisk og fyldigt

Katte er på en og samme tid meget krævende husdyr, mens de også er meget lidt krævende og nemme. Du behøver ikke at gå med en kat. Det kan i teorien passe sig selv. Du behøver ikke engang at vaske dem. Selvom det er anbefalet og sundt for den, at du gør. Til gengæld fylder katte meget og de kan kræve meget af din opmærksomhed. De kan også nemt hoppe op på alting, så de kan altid komme i kontakt med dig. Måske lidt for meget. De kan være lidt nogle divaer på denne måde.

Indret dig praktisk

På den lyse side, så kan katte være nogle af de mest vidunderligste dyr at have i huset. Netop fordi de fylder mere, kan de føles mere som rigtige personer, som du deler hjem med. En kat kan føles som en ven på en måde, hunde eller andre dyr slet ikke kan nå. Hvis du leder efter et dyr, som rigtig kan beskæftige dig, så er katten det rigtige valg. Derfor skal der også være plads til den, mens det stadig også er praktisk for dig. Det betyder at du for eksempel kan bygge høje kradsetræer, så den kan bruge på en udfordrende måde og som sidder så højt oppe, at de ikke kommer i vejen for dig, når du går rundt i din lejlighed. Det er blot et af de løsninger, man kan give sin kat.

Katte i boks

Der skal stadig være plads til dig

I sidste ende er det stadig din lejlighed. Men bare fordi du ønsker at give lidt af din lejlighed til din kat, betyder det ikke at du behøver gå ned på din egen individualitet i din lejlighed. Alt dette handler om, hvordan du basalt har designet din lejlighed. Det hele ligger i fundamentet. Er der spor af dig?