Disse hyggelige ting kan du lave sammen med din kat

k4600

Der er masser af sjove ting, du og din kat kan lave sammen derhjemme. Selvom I måske ikke altid kan lide de samme ting, betyder det ikke, at der ikke er fælles aktiviteter, I kan nyde sammen. Det handler først og fremmest om at være kreativ og at prøve nye ideer. Så hvis du savner gode forslag til hyggelige stunder med din kat, så læs med her.

Mand og kat

Vær sammen ved siden af hinanden

En ting har de fleste katte og mennesker til fælles: vi kan godt lide at slappe af. Og hvad er mere afslappende end at hygge i sofaen med en god bog, en film eller måske en kryds og tværs? Din kat kan selvfølgelig ikke helt være med til disse ting, men der findes alternative i kattehøjde. For eksempel kan du downloade mange apps, hvor din kat bliver stimuleret ved at skulle fange ting på skærmen. Den kan også hygge sig med sit yndlingslegetøj, imens du pusler med dine interesser. 

Hvis du er vild med kryds og tværs, kan din kat måske endda inspirere dig til at tænke ud af boksen. Bliver ordet lidt for svært at gætte, kan du jo også søge hjælp online. Der findes masser af gode kryds og tværs ordbog, som kan hjælpe dig på vej. 

Uanset hvad I laver sammen, er det vigtigt at have rolige øjeblikke, hvor I nyder hinandens selskab. 

Kat i køkken

Lav mad til din pelsede ven

Som katteejer kan du gøre din kat rigtig glad ved at lave lækre snacks til den. Du kan for eksempel bage små belønninger fra tørfoder resterne blandet med vand og supplere med forskellige ingredienser, som din kat godt kan lide. Din kat vil elske dig for det, og den vil helt sikkert også gerne med i køkkenet.

Okay, den kan selvfølgelig ikke hjælpe med selve tilberedningen, men den vil helt sikkert gerne smage undervejs. Samtidig kan du få brugt nogle af de mange rester, der altid ligger tilbage i foderposerne. Du sparer ovenikøbet penge, for du ved sikkert godt, hvor dyre gode, sunde snacks til kæledyr kan være. På den måde ved du også, hvad der er i, hvilket er en stor fordel. Det kan godt være temmelig uigennemskueligt, når der er tale om ingredienser til dyrefoder. Så ikke nok med at du hygger med din kat – du lærer også noget nyt om, hvordan du sørger for, at der kun er gode ting i maden, du giver den.