Skab en sjov hverdag for din kat i lejlighed

k4600

Har du en indekat, så kan det godt være en god ide at skabe noget spænding og noget eventyr i dens liv. Mange katte elsker at strejfe rundt, og det er her vigtigt at du kompenserer for at den ikke selv kan smutte på eventyr når den har lyst. 

Mange mennesker tænker ikke ret meget over deres kats ve og vel, og det kan derfor blive nemt for din kat at mistrives, og samtidig svært for dig at opdage at din kat mistrives. 

Læs videre, og få nogle gode råd til hvordan du kan gøre livet for en kat i lejlighed meget mere spændende

fysiske rammer

Skab spændende fysiske rammer

Det kan hurtigt blive kedeligt at leve i de samme rammer, derfor er det vigtigt at du gør dem mere spændende og mere kattevenlige. Her kan du fx skabe nogle huler, da katte elsker at gemme sig i og udforske forskellige huler. Hav også et hvæsebræt til din kat, så den kan få hvæset sine klør, ligesom at du selv skal have klippet dine negle. 

Husk at leg med din kat! En kat har brug for at blive stimuleret, når det er at den ikke kan gå på jagt. Leg med den med forskelligt kattelegetøj, så at den kan blive mere afslappet og glad når den har fået sit jagtbehov ud af systemet.

Det er vigtigt at sørge for, at du har tid til din kat. Din kat har ikke brug for at du går tur med den, men den har brug for at blive stimuleret og at få kærlighed og kontakt. Dermed kan du nemmere få en glad og veltilpas, sund kat. Prioriter din kats sundhed og velvære ved bl.a. at købe noget sjovt kattelegetøj, så at din kat kan blive stimuleret og så at den dermed kan blive glad og tilfreds.

Prioriter dit kæledyr højt, da du er den eneste som den har i livet. Du har ansvar for din kats velvære og dens veltilpashed, så derfor så er det super vigtigt at du tager det ansvar for din kat.

sund kat