At have en kat er dyrt (men det er selvfølgelig det værd)

k4600

Ligegyldigt hvor meget du elsker din kat, så må du indrømme at de kan altså godt tage hårdt på pungen. Om det så er fordi de er super kræsne med maden, ofte bliver syge eller kommer op og slås, eller kun vil lege med legetøj af den bedste kvalitet, så er katte i hvert fald ret så krævende – om det så er på den ene eller den anden måde.

Og selvfølgelig vil du gerne give din kat det bedste af det bedste. Det fortjener den jo. Det er nu bare alligevel ikke lige altid at pengene rækker til det. Men nu er penge jo ikke et koncept katte forstår, så dine økonomiske problemer vil ikke få din kat til at stoppe med at brokke sig.

Så at du leder efter en måde at få økonomien til at køre rundt og samtidig give din kat alt hvad den beder om, er ikke overraskende. Du er heldigvis kommet til det helt rigtige sted.

For i nedenstående artikel er der nogle gode tips og tricks til hvordan du kan få råd til alt det sjove, ved siden af din dyre kat.

kat penge

Tag et lån til det største af det sjove

Har din kat skrabet en god del af din indkomst, men ønsker du dig stadig fx en bil, så burde du overveje at tage et billån. Når først katten er blevet forkælet kan det være svært at finde pengene til at spare op, og under alle omstændigheder er opsparing noget der til tider kan tage flere år. Og du skal måske bruge bilen snart.

Det behøves heller ikke kun at være en bil du kan låne penge til. Ønsker du dig fx kørekort, en båd eller er det bare rigtig stramt med huslejen lige for tiden, så kan et lån hjælpe dig til at opnå dine drømme eller få din økonomi tilbage på rette spor, så du igen kan begynde at forkæle din kat uden dårlig samvittighed.

De mindre ting bør du spare op til eller betale ud af egen lomme, da et lån jo kommer med en gæld der kan ende med at blive hård at betale tilbage hvis du ikke er forberedt. Så husk at læse godt op på lånet inden du skriver under på noget som helst, og vær sikker på at din økonomi fremadrettet kan holde til de månedlige tilbagebetalinger som et lån kræver.

kat sover på bil

Start en virksomhed og se pengene flyde ind

Ligegyldigt om du drømmer om at blive webdesigner, grønthandler eller videospilsforhandler, så er en virksomhed en god måde at fordoble din indkomst på. Det er nemmere end nogensinde før at starte egen virksomhed, og der findes massere af muligheder for at få den godt fra jord, så du er sikker på at din virksomhed vil tage rødder.

Og sidder din virksomhed først godt fast og er der begyndt at komme en god kundestrøm, så vil det ikke vare længe inden du begynder at tjene penge tilbage på dit hårde arbejde. Og når først de penge er tjent tilbage, så er det overskuddet melder sig og de rigtig sjove penge begynder at tikke ind på kontoen.