Lær bomuldshunden at kende her

k4600

Hvis du aldrig har haft hund før, så skal du overveje nøje hvilke rase du vil have, hvis du overvejer at anskaffe dig en hund. Nogle racer kræver meget arbejde, er svære at opdrage og er generelt ikke egnet for uerfarne hundeejere. Hvis du gerne vil have en hund der er nem at opdrage, så bør du overveje at anskaffe dig en bomuldshund. Bomuldshunden er en lille, hvid og langhåret hund, som ikke kræver den store pasning. Den er både loyal, nem at opdrage og kan nemt passe sig selv. Derudover er den allergivenlig, og kan nemt holdes også selvom du er allergier. 

legende hund

Hvorfor købe en bomuldshund? 

Der er mange fordele ved en bomuldshund, som du ikke finder hos andre hunde. Den er allergivenlig og lugter nærmest ikke af hund. Derudover fælder den ikke som andre hunderacer gør. Det betyder dog ikke, at den slet ikke mister hår, men den smider hår på samme måde som mennesker gør. Det betyder også, at dens pelspleje er meget nem, og kræver ikke ret meget arbejde. Bomuldshunden lever også utroligt længe, hvis man tager andre hunde i betragtning. Den kan blive helt op til 19 år, hvilket er en meget høj alder for en hund, også selvom den er lille. 

Hunden kræver ikke ret meget motion og skal bare luftes en eller to gange om dagen. Dog skal den stadig simuleres, og har godt af hyppig lej og træning. På den måde får du en sundere og mere glad hund. Hunden er også glad for lejetøj. Den har nemt ved at leje selv, og derfor er det en god ide, at den har en masse legetøj, så den kan underholde sig selv, hvis du ikke skulle have tid til at lege med den. 

hund med familie

Hundens sind og temperament 

Bomuldshunden er loyal og trofast over for sin familie. Det er en god familiehund, som er god ved børn og elsker tæt samvær med sine ejere og deres børn. Den er nem at træne, og kan endda nemt lære tricks som du kan vise til dine venner og familie. Du bør dog stadig gå til hvalpetræning med den når den er lille, så den kan lære de basale kommandoer som sit, dæk og at komme når du kalder på den. 

Bomuldshunden er rolig, nem at have med at gøre og er den perfekte hund til den nye hundeejer. Hvis du ikke er vokset op med hund, så gør du klogt i at starte med en hund, der er nemt at opdrage, da du ikke bare kan skille sig af med hunden igen, hvis det viser sig at være for stor en mundfuld. I dette tilfælde er bomuldshunden den perfekte hund, eftersom den er rolig, nem at opdrage og nem at passe.