Sørg for at din kat har et godt udemiljø

k4600

Er der noget så dejligt som at nyde tid i haven og samtidig se sin kat boltre sig og lege i solen? Nok ikke, for der er i sandhed få ting, der kan måle sig med at se ens kæledyr have det godt. Mange katte nyder da også at bruge tid ude i det fri, så hvis du har en udekat, kan du være glad på kattens vegne. Men det er selvfølgelig også en god idé at tage nogle forholdsregler, når man har en eller flere katte løbende ude i det fri. Det kan du få mere at vide om i denne guide.

 

Plads til at lege

Noget af det vigtigste ved et godt udemiljø til en kat er, at der er plads til, at den kan lege og have det sjovt. Sørg derfor for, at din have er godt indrettet til din kat. Dette kan du bl.a. gøre ved at investere i Diske. Diske kan bruges som bordplader til at spise, men de er også oplagte legesteder for din kat. På Diske har katten mulighed for at lægge og slænge sig og nyde solen, mens du kan sidde ved siden af og kigge på. Og på Diske har du mulighed for at lege flere forskellige lege med katten, som den garanteret vil nyde.

 

Pas godt på din kat

Det er altid vigtigt at passe godt på sin udekat – verden er nemlig ikke helt ufarlig for en lille kat på eventyr. Derfor kan du med fordel tage et par enkelte forholdsregler, der holder katten glad og sikker. Det er for eksempel en god idé at få din kat mikrochippet, så du kan finde den igen, hvis den skulle have bevæget sig langt væk fra din bolig. Samtidig er det en god idé at sørge for halsbånd og kattelem, så der ikke kommer fremmede katte i huset.