Lav det skønneste kattehotel til din kat

k4600

Elsker du også friheden og det luksuriøse ved at tage på hotel? Der er intet bedre end at falde ned i en stor, blød seng, at få mad til døren og spise morgenmad på terrassen. Det kan måske diskuteres, om din kat egentlig nyder godt at netop dette hver dag – så hvorfor ikke gøre det hundrede procent?

Giv din kat den ultimative hotelstemning og skab en lækker luksusoplevelse. Læs med her for tips til, hvordan du bygger det skønneste kattehotel til din kat!

 

Plads til leg

Elsker din kat at lege? Måske din kat har et par stofmuse, den kan jagte, og du har sikkert også før fundet dig i en situation, hvor du har viftet lidt med en snor i en evighed – katte elsker at lege! Derfor er det vigtigt, at dit kattehotel har et legerum. Find kat legetøj til din kat, som også giver din kat mulighed for at underholde sig selv, når du ikke er hjemme eller ikke har tid til at holde din kat ved selskab.

Du bør anskaffe dig legetøj, der enten er tiltænkt indendørs eller udendørs brug og adskille disse, og så bør du sørge for at have et kradsetræ, siden katte elsker at have overblikket! Så jo højere, de kan få lov at komme op i højden, jo bedre!

 

En hoteloplevelse med lækre snacks

Til enhver hoteloplevelse hører en aften under dynen med snacks og en film på det lille hotel-tv. Forkæl din kat med nogle lækre og nye snacks. Lav en lille skål med diverse godbidder, som kan stilles frem i ny og næ, når der virkelig skal hygges igennem.

Så hvad venter du på? Tag hotelstemningen med hjem og nyd en ferie med katten derhjemme fuld af leg, god mad og serier. Det kan kun blive en vidunderlig dag.

God fornøjelse!