Skal kattene passes under ferie? Send dem på kattepension

k4600

Er du katteejer, der skal på ferie, skal du have nogen til at passe kattene i mellemtiden. For godt nok er katte meget selvstændige, men der skal alligevel være én til stede til at hælde mad og vand op til dem og evt. tømme kattebakke. Er der nogen i familien, som er villig til at passe hus for dig eller tjekke op på kattene hver dag, er det en simpel løsning. Ellers kan du aflevere dem på kattepension.

 

Vælg den kattepension, du synes bedst om

Ved en kattepension bliver der taget hånd om dine katte – både hvad fodring angår, men også når det kommer til at imødekomme særlige behov og at træde til ved sygdom. Priserne svinger ofte, alt efter om du ønsker, at dine katte skal have deres eget bur, eller om du er okay med at lade kattene gå rundt sammen med andre katte. Katte, du vil sende på et pensionat, skal ofte være vaccinerede.

 

Kattene skal helst ikke kede sig

På linket oven for kommer du ind på Hair Pensions hjemmeside. De tilbyder kattepension og har en ordning i stand, hvor en dyrlæge tilkaldes ved sygdom, der opstår under opholdet. Her er der god plads til hver kat, hvilket der også skal være i et dyrepensionat, og masser af stimulation, så at katte ikke vil kede sig. Det er eksempel på et sted, som du kan søge til, hvis katte skal passes midlertidigt.

 

Kan du se billeder fra et dyrepensionat?

Er du i tvivl om, hvorvidt et pensionat er det rette for din kat, kan du måske se billeder af de forhold, katte lever under på et dyrepensionat. Så får du hurtigt indtryk af, hvordan det står til med adgangen til kradsetræer, frisk luft og rolige omgivelser. Skal du på ferie? Så find et dyrepensionat til kattene.