Her kan du sikre dit kæledyrs sundhed og trivsel

k4600

Kæledyr er noget af det dyrebareste vi har, kæledyr er der altid for os ejere, hvor vi blandt andet finder trøst, ro og beskyttelse. Der er et helt bestemt bånd mellem ejer og kæledyr, derfor er det vigtigt at passe på dyrene og sørge for at deres sundhed er i top. Kæledyr går hurtigt fra at være dyr til at være en del af familien, det er ejerens job at gøre tilværelsen for kæledyret behageligt og godt. Den behagelige trivsel kommer af forskellig pleje og af almindelig sundhed som skal være god. For at finde en dyrelæge og dyreklinik der kan sætte rammerne for dit kæledyrs trivsel og sundhed klik her.

Behandlinger

Hos dyreklinikken kan du modtage forskellige behandlinger som hjælper til plejning af dit kæledyr. Sådanne behandlinger kan virke ligegyldige men i virkeligheden er det med til at give kæledyret en bedre trivsel og samtid forkælelse, hvilket alle kan have brug for en gang imellem. Katte, hunde og andre dyr kan have brug for at få renset tænderne eller klippet neglene, og det kan have sine fordele for både kæledyr og ejer, men at få klippet neglene er også en vigtig faktor så dyret ikke kommer til at opleve ubehag.

Dyreklinikken kan også give vaccinationer til din kat eller andet kæledyr, for eksempel hvis han eller hun skal passes et andet sted hvor vaccination er påkrævet. For at sikre kæledyrets sundhed kan du få lavet et sundhedstjek, sådan undgår du fremtidige bekymringer eller du får lindret dine nutidige, samtidig kan tjekkene være med til at finde problemer som skal bekæmpes. Jo hurtigere du finder problemet jo hurtigere kan det komme væk og dit kæledyr få det bedre.

Trygge omgivelser til operationer

Dyrlægerne i dyreklinikken er med til at holde et trygt miljø for dit kæledyr og dig, dyrlæger har selv en stor kærlighed for dyr og forstår hvordan kæledyr er en del af enhver familie. Ved at tilgå disse dyrlæger vil du blive modtaget med forståelse og sikkerhed for at de vil gøre deres bedste og hjælpe dit kæledyr. Har din kat eller andet brug for at blive kastreret, steriliseret eller indgå andre operationer kan det gøres hos dyreklinikken. For igen at sikre dit kæledyrs sikkerhed kan du få lavet en ID-mærkering i form af en mikrochip, på denne måde kan din kat blive identificeret hvor som helst og når som helst.