Sådan kan du få mere tid til nærvær med din kat

k4600

Nogle siger at hunde har ejere, mens en kat har tjenere. Som ejer af en kat, vil man måske sætte sig lidt tvivlende overfor en sådan påstand. For man har jo fået katten fordi man godt kan lide den og af den årsag ønsker man jo også at give den det bedst mulige liv. Som med så mange andre ting i livet man vælger at gå op i, vil man sætte noget tid til side til netop dette formål. Derfor vil en katteejer også ønske at tage sig tiden til at hygge om sin kat. 

dame og kat

Når hverdagen bare spæner derudaf 

Men for de fleste danskere kan hverdagen hurtigt blive ret pakket og derfor kan det være svært at finde den nødvendige tid til for eksempel at tage sig af en kat. Man kan jo ikke så godt bare tage fri fra arbejde for at få lidt mere tid. Derfor må man være opfindsom og finde måder hvorpå andre aktiviteter kan gøres lidt mere effektiv. For hvis man kan spare en 10 minutters tid hist og her, kan man pludselig have noget mere tid på hænderne til det man rent faktisk nyder at lave. Også hvis dette er at sidde på sofaen med Netflix kørende, mens ens kat slapper af i skødet på en. Så prøv at overveje hvordan du kan gøre ting i hverdagen lidt smartere og hurtigere. 

mad i gryden

Spar tid på madlavning med stegeso opskrifter

Et område du kunne forsøge at spare lidt tid på, kunne være din madlavning. Hvordan man vil sørge for at bruge lidt mindre tid her, kommer en smule an på hvad ens økonomi tillader en. 

Nogle vælger at købe take out og få det leveret til døren. Så slipper man faktisk fuldstændig for både at handle ind og stå i køkkenet den dag. Det kan måske især være det man gerne vil undgå at bruge tid på om søndagen, så man bare kan slappe af og hygge sig i stedet. 

Men hvis dette virker til at være en metode vil blive lige lovlig dyr for dig, så kan du også vælge at simplificere din madlavning. Dette betyder ikke at ens aftensmad fremover skal være noget kedeligt noget der kan bikses sammen på nogle få minutter. Nej, hvis du har det rigtig udstyr, kan du lave utrolig lækker mad uden den store arbejdsindsats. 

Har du for eksempel en stegeso, så findes der et væld af lækre retter, du kan lave i sådan en, hvis du har de rette stegeso opskrifter. Tit skal de fleste af ingredienserne blot smides i og så kan den ellers stå og hygge sig i ovnen, mens dig og din kat får lidt kvalitetstid sammen. På nettet kan du finder mange spændende stegeso opskrifter. Måske nogle af dem også vil falde i din kats smag, så den kan blive forkælet med lidt rester.