Kattelegetøj er godt for din kats fysiske og mentale tilstand

k4600

Der er mange fordele for ens kat, når den leger. Når en killing leger, så ”øver” den sig til at blive en god jæger. Den ligger på lur og angriber. Ens kat får også brugt en masse energi ved at lege, og den bliver dermed træt. Det er i sær vigtigt at aktivere ens kat, hvis det er en indekat, da den ikke får den samme motion som en udekat. Den ligger inde med noget energi, som skal brændes af. Der findes forskelligt slags aktivitetslegetøj, som er godt for kattens mentale tilstand. Det kan fx være en snackbold.

Kattelegetøj knytter dig til din kat

Udover at ens kat både bliver mentalt og fysisk træt af at lege, så kan det også give en et tættere bånd til ens kat. Derfor er det en rigtig god ide, at man sidder og leger med sin kat allerede fra, når den er killing, så man kan få opbygget et tæt og følelsesmæssigt forhold til den. Et følelsesmæssigt forhold gavner på mange måder, da ens kat bliver tryg ved en, og det kan gøre den mere tryg, når man tager den med til dyrlægen, da den netop har en med, som den er tæt knyttet til.

Et kattelegetøj med mange fordele

Et kattelegetøj, der er rigtig godt til, at man selv kan være med til at lege med katten er en drillepind. Der deltager man selv aktivt i legen. Det er også et godt stykke legetøj til at få ens kat aktiveret, da den skal løbe lidt frem og tilbage. Når en kat leger med en drillepind, så kan det på mange måder minde om, når en kat jager. Dette legetøj er godt til at gøre ens kat god til at jage.