Gode sjove gaveidéer til mennesker og katte

k4600

Selv om du gør dig umage for at være den, der altid kommer med de velvalgte gaver, så kan det jo godt være, at du nogle gange skyder helt ved siden af skiven – eller bare vælger et eller andet random.

Det kan være godt at lade dig inspirere til at finde de helt særlige gaver. De behøver ikke nødvendigvis at være meget personlige, men de kan godt have et tvist af humor. Det vil de fleste synes godt om.

Kat med kradsebræt

Find de fede gadget

Er du ude i noget med en fed gadget som gave, så kan du ret sikkert finde præcis det, som du skal bruge her. Her kan du nemlig finde egnede gaveidéer til mange af dem, som du er på gave med. De fleste kan godt lide at modtage en gave, som er anvendelig og samtidig fuld af humor.

På siden kan du finde gode, sjove gaveidéer til de fleste. Gaver må bestemt godt være sjove og være en smule crazy.

Mon ikke du også selv kan finde en ting eller tre, som du selv kunne ønske dig?

Kat

Husk også en gave til katten

Om det er din egen eller en andens kat, så bliver den jo betragtet som en del af familien. Så den skal da naturligvis også have en gave, når den har fødselsdag, og når det er jul.

En kat vil helt klart sætte pris på noget spiseligt. Måske dens yndlingsgodbidder? Eller hvad med noget legetøj, en hule, nye skåle til mad og vand eller et nyt kradsebræt? 

Alle bliver glade for en gave, det gør dit kæledyr også. Det er en god måde at blive forkælet på, og det er også herligt selv at være den glade giver.

Hvis det er en spiselig gave, så kan du måske lade katten selv pakke gaven ud. Det kan den godt, hvis du ikke har bundet eller tapet den alt for godt sammen. Bare lidt silkepapir eller gavepapir omkring, så skal katten nok selv klare resten.

Det går bare ikke at have pakken liggende under juletræet. Så vil der ikke gå længe, før juletræ, julepynt og så videre vil vælte under kattens iver for at finde godbidderne.