Sådan får du sat luksus i din bil uden at blive ruineret

k4600

Er du den stolte ejer af en ældre og mere eller mindre nedslidt bil? Hvis svaret er ja, så er der gode nyheder. Du behøver nemlig ikke bruge en masse penge på at udskifte bilen. Du kan nemlig blot nøjes med at pifte den godt og grundigt op. Du kan faktisk for et forholdsvist beskedent beløb opgradere din gamle vogn til en bil, der matcher konkurrenter anno 2019. Du kan evt. læse mere om hvad du ellers kan gøre for at forbedre din gamle bils udseende her.

Udskift din forældede teknologi med ny

Vælg f.eks. CarPlay fra Apple som nyt lydsystem til din gamle bil. Udover fantastisk lyd, så får du samtidigt også moderne tilbehør, såsom GPS, Bluetooth og musikstreaming med i pakken. Et fantastisk første skridt.

Hus og have

Vinylomslag til at dække din bils gamle rustpletter

Intet ser værre ud på en bil end nedslidt autolakering. Hvis du ønsker at pifte din bil op med en ny farve, men ikke ønsker at bruge de mange penge på en autolakering, så er vinylomslag dit nye søgeord. Vinylomslag kommer i alle regnbuens farver (og endda mange teksturer), og kan forholdsvist nemt påklæbes din bil i løbet af en arbejdsweekend.

Nye sæder

Dine sæder er en af de vigtigste elementer i din bil, så det vil derfor være en god idé at give dem høj prioritet. Den gode nyhed er, at du oven i købet ikke behøver blive ruineret ved at udskifte sæder. Sørg blot for at shoppe lidt rundt, så du finder den mest konkurrencedygtige pris.

Biler og motor

Gør din bil lydtæt

Det er måske lidt overdrevent at sige lydtæt, men mindre kan også gøre det. Invester i et lyddæmpende materiale, der så kan placeres under taget, gulvmåtterne samt på bilens døre. Du vil nu have en nærmest lydløs køreoplevelse fra nu af. Skift desuden også dine tæpper og gamle måtter ud fir at fuldende din bils nye look.

Nye støddæmpere gør din gamle bil til en ”næsten” ny bil

Når folk vælger at opgradere deres gamle bil, så er der en tendens til at man vælger større motorkraft fremfor nye støddæmpere. Dette giver i en vis forstand da også mening. Men hvis man dog ønsker at spare penge, så bør man i stedet starte med støddæmperne og så senere opgradere motoren. Et par gode støddæmpere er nemlig med til at forvandle hele din kørselsoplevelse i en langt mere behagelig retning. Du kan eventuelt udskifte disse selv, hvis du føler dig tryg ved dette. Ellers vil din lokale mekaniker absolut være den rette mand til jobbet