Accessoires, der passer godt på din kat

k4600

Katten strejfer meget omkring i sin livstid. Derfor er det vigtigt, at man som ejer gør sit for at passe godt på sin kat. Herunder kommer nogle eksempler på accessoires til katte – fra kattehalsbånd til sutsko – der gør dem lidt sikrere i deres skiftende hverdag.

Halsbånd og liner

Er din kat løbet hjemmefra eller bare kommet lidt længere fra blokken end normalt, så kan et kattehalsbånd være den perfekte accessoires, der kan hjælpe fremmede med at identificere din kat. Her finder du et utal af halsbånd, som kan holde din kat sikker, skulle den komme til at strejfe lidt langt omkring. En halsbånd i en flot farve kan både holde din kat sikker og hjælpe med at få din kat til at skille sig ud og en line kan også være en god mulighed, hvis du gerne vil begynde at gå ture med din kat. Katte kan nemlig trænes til at gå i line, så I sammen kan følges ad.

Klæd katten godt på

Skiftende årstider byder også på skiftende vejrforhold, som katten skal navigere i. Især vinteren kan være en hård sæson. Salten på vejene kan resultere i små sår på poterne. Små sokker eller sko til katten kan derfor hjælpe din kat med at passe på poterne og komme helskindet gennem de koldere måneder. Med vinteren vil det mørkere vejr betyde, at din kat kan være svær at spotte på vejene. Et kattehalsbånd med reflekser kan derfor hjælpe med at gøre din kat mere synlig i trafikken og kan sørge for, at din kat vender sikkert hjem igen.

Sørg for at din kat er øremærket

Selvom et halsbånd til din kat er en fornuftig idé, så er det også vigtigt at sørge for, at din kat er øremærket. Skulle hansbåndet falde af eller gå i stykker, kan en øremærkning være næste mulighed for at hjælpe din kat sikkert hjem igen.