Skadedyr skal fjernes

k4600

Ingen er glade for skadedyr. Det ligemeget hvilken slags skadedyr, der er tale om og om det er indendørs eller udendørs. Plages du af skadedyr er det oplagt, at få et professionelt skadedyrsfirma til at komme og bekæmpe dem.

En vigtig ting

Skadedyrsbekæmpelse er en alvorlig ting. Det er ikke noget du bare kan gøre selv hurtigt. Det skal gøres ordentligt, og det er oplagt at gøre brug af et firma, der er autoriseret og certificeret. En mulighed til dette er virksomheden Den Røde Myre.

Forskellige skadedyr

Der findes rigtig mange dyr, der kan kategoriseres som skadedyr. Det kan både være dyr, der opholder sig både indenfor i dit hus eller i din have. Blandt de mest almindelige skadedyr kan nævnes myrer, hveps, mus og rotter, væggelus, lopper, møl og i haven muldvarpe og mosegrise.

Rotter skader på flere måder

Det første mange tænker på, når de hører ordet skadedyr er rotter. Et dyr der virkelig kan forvolde stor skade. En voksen udgave af Den brune rotter kan blive op til 45 cm lang og veje omkring 300 gram. Rotter formerer sig ekstremt hurtigt, og kan nå op til fem kuld om året. Rotter kan gnave i alt med en hårdhed mindre en jern og ødelægge rigtigt meget. Eksempelvis ødelægge el-installationer. De er desuden farlige smittespredere, og kan være bærere af også dødelige sygdomme. Endvidere kan rotter forårsage skader på fødevarer med blandt andet at tilføre salmonella-bakterier.

Myrer søger mod søde sager

Myrer er et skadedyr, der er utrolig gode til at tilpasse rigtig mange forskellige levesteder. Den sorte havemyre findes ofte i samfund, der består af mellem 5.000 og 10.000 myrer med den æglæggende dronning som udgangspunkt. Blandt andet kan de findes under gulve eller i en hulmur. Specielt tidligt på sommeren kan myrer være en plage indendørs, hvor de søger efter søde sager. Senere på sommeren kan der komme vingede myrer, der typisk opholder sig i gardiner og vinduer. Det er dog en god ide at få dem fjernet fra huset hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge Den Røde Myre

Når du søger et skadedyrsfirma, der skal udføre effektiv skadedyrsbekæmpelse, så er det oplagt at vælge Den Røde Myre. De er både autoriseret og certificeret, de arbejder hele tiden med at udvikle nye metoder, og gøre tingene mere overskuelige for kunderne og så sørger de for rene linjer i forhold til kunderne. Hos Den Røde Myre udfører de arbejde for både erhverv og for private.