Drik med omtanke, når du har kat

k4600

Overvejer du, hvordan det er at være sammen med fulde mennesker, når man er kat? Så kan du med fordel læse videre her. For det er ikke ligegyldigt. En kat kan nemlig føle sig meget utryg, hvis huset lige pludselig er fyldt med fulde mennesker. Men selvom, at man har kat, så kan man godt drikke forsvarligt. Og hvad er bedre end at byde dine gæster på en gin og tonic. Men hvordan laver man gin og tonic?

kat på vagt

Giv en gin i gave 

Vil du lave en gin og tonic, så prøv først at lægge agurkeskiver på bunden af glasset. Fyld så herefter isterninger og gin i glasset, imens at du topper med tonic. Voila, også er din gin og tonic klar. 

Den populære drik gin og tonic bliver mere og mere populær for hvert år, der går. Så hvorfor ikke tage den med som gave til din næste vært eller værtinde. Så gør du nemlig dit bedste for, at den næste fest eller komsammen bliver så hyggelig som mulig.

gin og tonic

Gin er en gammel drik på nye flasker

Derfor bliver den ved med at få tilført nyt liv. Både igennem valget af flasker, men i høj grad også igennem tilførslen af nye smage. Gin med smag af enebær har været populær igennem mange år og helt tilbage til det 17. århundrede. Enebær er for eksempel en smag, der er blevet tilføjet spiritussen gin, da man før i tiden anså bærret for at kunne helbrede – især under den sorte død.

Gin siges at stamme fra Holland, og blev i det 17. århundrede brugt som medicin. Senere hen blev den til et alternativ til alkohol, fordi især englænderne fik smag for den. Englænderne har siden hen produceret rigtig meget gin. Så meget, at flere døde af alkoholen, hvilket medførte et forbud mod frihed til at producere gin uden tilladelse. 

Særligt Old Tom gin og London dry er vellidte og kendte gins, som mange nyder i dag. Deres udvikling stammer tilbage fra det 18. og 19. århundrede, hvor de blev fremstillet i England.