Gør julen hyggelig for både venner, familie og katten

k4600

Julen er en hyggelig tradition, men det kan nemt ende med også at blive en stresset tid, hvor man aldrig rigtig får mulighed for bare at slappe af eller have det hyggeligt sammen med venner, familie eller katten. 

Med ganske få forberedelser og huskeregler kan du dog sørge for, at julen bliver hyggelig fremfor stressende, og at alle parter får en god og hyggelig juletid. Endda din kat, som med al sandsynlighed ikke kender det store til julens traditioner.

Køb af julegaver online

Undgå stress og jag

Noget af det bedste, man kan gøre for ikke at gøre juletiden synonymt med stress og jag, er at være i god tid. Det er særligt vigtigt, når det kommer til julegaver, men i og for sig også julemaden og så meget andet. Hvis du begynder at handle julegaver allerede i november, kan du faktisk helt undgå at skulle gå op og ned ad overfyldte gågader med alt for mange poser i favnen. 

Hvis du slet ikke har lyst til at træde ud i vinterkulden, kan du med fordel klare alle julegaveindkøbene online og få leveret dem direkte til døren. Det kan du sågar gøre med ingredienserne til julemaden, hvis det var det, du skulle ønske. 

Det er dog mindst lige så vigtigt at have styr på nogle af de mindre ting og traditioner såsom mandelgaven i god tid. Rigtig mange oplever nemlig, at det kan være rigtig svært at finde en god kandidat til mandelgaven. 

Først og fremmest må den selvfølgelig ikke være alt for dyr, men derudover skal den også helst kunne appellere til alle rundt om julebordet, hvad end de er fem eller femogfirs. 

Heldigvis findes der masser af gode bud på, hvad man skal købe som mandelgave: Blandt andet dette bud på mandelgaven. Når du har fået ordnet alt i god tid, har du i stedet mulighed og tid til at se til alt det, som juletiden i virkeligheden handler om. 

Kat ved juletræ

Få tid til det, der betyder mest

Det betyder blandt andet, at du har tid til at se julekalender om aftenen med hele familien, lave masser af konfekt og høre store mængder julemusik. Julen er hjerternes tid, og derfor er det også helt i orden at forkæle dig selv og alle omkring dig. Lav noget ekstra god mad om aftenen, spis en ekstra pebernød og giv katten en julesild fra tid til anden. 

Selv katten skal kunne mærke, at nu er det jul.