Dit Rolex kan matche din kat

k4600

Et Rolex ur på armen er noget helt specielt. Det er det både grundet kvaliteten i uret, men også urets udseende. Og så kan det matche din kat, så kan det ikke blive meget bedre.

Rolex ure

De fleste mennesker har hørt om Rolex ure. Det er det nok mest kendte ure brand i verden. Schweizisk/britiske Rolex blev grundlagt i 1905 i London, men flyttede siden til Geneve i Schweiz. Virksomheden har vokset til at være den største enkeltproducent af luksusure i verden med en milliard omsætning i amerikanske dollars. Rolex er rangeret blandt verdens største globale varemærker. Alle ure kommer med et unikt serienummer, der blandt andet kan identificere produktionsperioden.

Både til mænd og kvinder

Rolex findes i mange forskellige modeller. Og det findes både til mænd og kvinder. Så katteejere af begge køn har derfor mulighed for at matche deres kat med deres Rolex ur. Det kan virkelig se godt ud på blandt et foto til dine sociale medier.

Sublimt håndværk

Rolex har gennem årene registeret mere end 400 patenter, hvilket vidner om det unikke ved urene i både konstruktion og i håndværket i urene. De omkring en million ure, der produceres er gjort ud fra ekstremt høje standarder og urene gennemgår en lang række test. Det gælder både for alle komponenter i selve urkassen, i hele urværket samt også lænken.

Branding er vigtigt for Rolex

Reklame og branding har altid været meget vigtige ting for Rolex. De er kendte for at være det første ur i verden, der gjort vandtæt. Det gave rigtig meget omtale og god branding. Rolex er desuden den største forbruger af guld i Schweiz, der bruges op til 13 tons om året, hvilket også er en god historie til gavn for Rolex. Desuden har Rolex været gode til placere Rolex ure på kendte personer og inden begrebet influenser blev opfundet. Skuespillere, verdensstjerner, som Marlon Brando og Sylvester Stallone, har båret Rolex, og det sammen har den britiske fodboldstjerne og modeikon David Beckham.

Farve kan matche

De fleste Rolex modeller kommer i forskellige farver. Dermed kan du helt sikkert også finde et Rolex, der matcher farven på din kat. Det vil bare se godt ud at sidde med sin kat med sit Rolex på i samme farve.