Del alt om din firbenede ven, med din helt egen personlige katteblog

k4600

Er du interesseret i at dele om dine bedste katte tricks og tips? Føler du, at du har talent for at skrive og formidle? Så kan det være at bloggerlivet er noget for netop dig!

Hvad er en blog?

En blog er en hjemmeside, hvor man skriver og deler billeder på et offentligt domæne. En blog har ofte et bestemt tema, som for eksempel kan handle om diverse nyheder fritidsinteresser, opskrifter, livsstil, rejser og meget andet.
Nogle mennesker bruger bloggen som en fritidsinteresse, andre mennesker lever ren faktisk af at være bloggere, ved at tjene penge på at være influencer eller lave marketing.

En blog til dig og katten

Alle kan blive bloggere. Det kræver blot, at få oprettet en hjemmeside, og dette er ikke nogen svær sag. Der er utallige blogs med et allerede lækkert opsat design, som du kan tage udgangspunkt i, du kan for eksempel tage et kig på bloggen randersbibrssfeed for inspiration.

Derudover findes der mange netværks som tilbyder rådgivning i, hvordan du kan opstarter din blog Hvis din målgruppe er andre katteejere, kan du dele dine bedste tips og tricks som kattemor eller far. Eller måske blot dele din personlige hverdag med din bedste behårede ven, jeres bedste stunder og gode minder sammen.

Du kan med lethed blive vejledt og inspireret af andre blogoplæg.

Hvordan kommer jeg i gang?

Opret din blog på en af de mange gratis page-builder. Du kan google dig frem til en side, som passer dine behov.

Benyt gerne en masse passende, fængende og sjove billeder til dit oplæg, så din blog får et lækkert look.

Det er nødvendigt at være både tålmodig og konsekvent med at passe din blog. Få skrevet og postet så ofte som muligt, og vigtigst af alt, skal du have det sjovt med det du laver!