Husk at prioritere omverdenen når du spiller

k4600

Rigtig mange katteejere kan godt lide katten som kæledyr, fordi den ikke kræver så meget opmærksomhed. I modsætning fil for eksempel en hund, der næsten har brug for konstant opmærksomhed, så er katten et utroligt selvstændigt dyr. Det er en personlighed, som rigtig mange godt kan identificere sig med, og som de derfor også ønsker sig i deres kæledyr. Derudover betyder det også, at man kan fordybe sig i noget uden at være bange for, at man forsømmer katten, fordi den ikke får nok opmærksomhed.

 

Lige netop af den grund, er der også rigtig mange gamere, der er katteejere. De kan godt lide den mere selvstændige personlighed, som katten har. Samtidig er det dog også bare praktisk, at katten ikke kræver så meget opmærksomhed. Det betyder nemlig, at man kan bruge en hel weekend på at spille, uden at bekymre sig om at skulle lufte sit kæledyr i ny og næ.

Kom ud af huset

Sådan en vane kan dog også ende med at gå over gevind. Først og fremmest er det ganske enkelt ikke sundt for hverken hoved eller krop at sidde foran en computer i så lang tid ad gangen. For det andet har katten, på trods af sin selvstændige adfærd, stadig brug for opmærksomhed i ny og næ. Det er vel trods alt også derfor, at du er blevet katteejer. Selvom det kan være fristende at bruge al sin tid foran skærmen i weekenden for at komme i næste rank, så er det i den grad også værd at prioritere omverdenen og sin kat. Med en kat er det selvfølgelig ikke så nærliggende at gå en tur, men så kan man i stedet lege. Grundet de jagtinstinkter, der trods alt stadig er i katten, elsker de fleste katte nemlig at jage rundt efter alt, der bevæger sig.

 

Resten af verdenen har dog også brug for at blive prioriteret. Du kan dog sagtens vælge at kombinere dine hobbys, så den tid du bruger væk fra din skærm, også er med til at gøre dig bedre til spillet, eller i hvert fald spiller på de samme interesser. Hvis du spiller mange skydespil, vil du for eksempel også helt sikkert nyde at kunne sidde med et rigtigt luftgevær mellem hænderne. Det kan sågar være, at det at have den rigtige vare mellem hænderne, vil gøre dig bedre til at skyde i spillet.

luftgevær

Under alle omstændigheder vil langt de fleste skydespils-fanatikere stadig synes, at det er helt vildt fedt at stå med et luftgevær mellem hænderne. Det gode ved et luftgevær er desuden, at du ikke har brug for et jagttegn for at eje de mindste modeller med den laveste kaliber. De kan dog også kun bruges til at skyde til måls med. Hvis du bliver bidt af det, er der dog også rig mulighed for at tage jagttegn og blive ved med at skyde med luftgevær. Et luftgevær, der er lavet rigtigt, kan nemlig også sagtens skyde enormt hårdt.

Sid godt ved computeren

Når du har prioriteret venner, hobbies og kat, er det dog også fuldt ud legitimt at vende tilbage til computerspillet. Der må trods alt være en grund til, at det er din foretrukne hobby. Når man endelig sidder og spiller, er det dog også vigtigt, at man der har det bedst mulige udstyr, så man kan få den bedst mulige oplevelse. Det gør sig selvfølgelig gældende for den computer, man spiller på, men det gør sig i allerhøjeste grad også gældende med alt det uden omkring.

 

Det kan for eksempel være stolen og bordet. De fleste har efterhånden fundet ud af, at det er rarest at sidde i en højrygget gamerstol, når man spiller, så man ikke krummer sammen. Præcis det samme kan siges om bordet. Der findes nemlig også såkaldte gamerborde, og du kan sagtens finde gamer bord tilbud. På den måde kan du nyde den tid, du har i spiller, mens du også prioriterer verdenen omkring dig.