3 gode råd til en kattevenlig date

k4600

Det kan til tider være besværligt at komme ud på date, når man har et kæledyr. Selvom din kat ikke behøver konstant pasning, så kan man alligevel blive plaget af dårlig samvittighed, når man efter en lang arbejdsdag igen efterlader ens kat derhjemme. Du kan dog også afholde din date derhjemme, og her er 3 gode råd til det. 

Kvinde kysser kat

1. Hold katten beskæftiget

Det er naturligvis ikke alle dele af din date, som du gerne vil dele med din kat. Du kan derfor forsøge at holde den beskæftiget i et andet rum med enten mad eller legetøj.  

Hvis du har brug for lidt ekstra inspiration til, hvordan netop du får det bedste ud af tiden uden din kat, så kan du besøge https://fraektundertoej.dk. Så får både du, din kat og ikke mindst din date en særlig aften.  

2. Fortæl din date om situationen  

Herefter skal du selvfølgelig fortælle din date, at du har en kat som vil være i dit hjem under daten. Det er desværre ikke alle som elsker katte, og nogle har måske en alvorlig allergi overfor dem. Uanset hvad er det vigtigt, at du informerer din date om situationen, så I begge får en sjov og komfortabel aften. 

Romantisk date

3. Skab en relation mellem dem 

Du kender din kat bedst, og du ved derfor også hvordan den er overfor fremmed. Din date skal forhåbentlig være i dit hjem i nogle timer som minimum, og derfor skal din kat også være glad for at have ham eller hende der. 

Forsøg derfor at skabe en relation mellem dem på bedste vis. Det kan være gennem mad, leg eller ved at kæle for den. Det er helt op til dig, hvordan du tænker, at din kat på bedste vis for dannet sig en positiv relation til din date.